Σχολείο

Καλώς ήλθατε !

              1ο Δημοτικό Σχολείο Μελίκης.                
 
 
 Ο δικτυακός μας τόπος φιλοδοξεί αναδείξει το δημόσιο ελληνικό σχολείο, να κάνει τη διαδικασία της μάθησης περισσότερο ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική, να εξοικειώσει τη νέα γενιά με τις νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση αποβλέποντας στη σταδιακή ανάπτυξη θετικών στάσεων στην ενσωμάτωσή τους στη σχολική πραγματικότητα. Παράλληλα προσπαθούμε να διευκολύνουμε την επικοινωνία και να ενημερώνουμε με έγκυρο τρόπο την τοπική κοινωνία.
 
 
 
 
 

Για καλύτερη πλοήγηση απενεργοποιήστε τη φραγή αναδυόμενων παραθύρων στο φυλλομετρητή σας. Για την αναπαραγωγή αρκετών παιχνιδιών απαιτείται η εγκατάσταση Java στον υπολογιστή σας καθώς και των προγραμμάτων Flash player και Shockwave player

   Δε φέρουμε ευθύνη για τυχόν τροποποίηση στο περιεχόμενο των εξωτερικών δικτυακών τόπων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας.
    Επίσης ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν ευθύεται για τυχόν ζημία, η οποία μπορεί να προκληθεί από τη χρήση υπερσυνδέσμων (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, καθώς και για τις πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνονται στις δικτυακές σελίδες των συνδέσμων της. Ακόμη δεν ευθυνόμαστε για την πολιτική ασφαλείας άλλων κόμβων ούτε και για τον τρόπο διαχείρισης των ηλεκτρονικών επισκεπτών τους.
    Τα άρθρα, τα οποία φιλοξενούνται στο δικτυακό τόπο μας , εκφράζουν την άποψη των δημιουργών τους και όχι κατ? ανάγκη την άποψη του διαχειριστή του ιστολογίου μας. 
 
 
 
 
 
 
 

Επιμέλεια: Τσιμόπουλος ΓεώργιοςΠρόσθετες πληροφορίες